Frekvencia, rezgés, tudatok kapcsolódása - ne a spiriegót tápláld!
Frekvencia, rezgés, tudatok kapcsolódása - ne a spiriegót tápláld!
Minden ember egyedi frekvenciával bír. Ez nem alacsonyabb vagy magasabb mint másoké!
A frekvenciának hossza van.

A magasabb/alacsonyabb rezgés elképzelése kizárólag a spiriegó tápolására szolgál, és a lelkileg kiszolgáltatott emberek befolyásolására.

Ha azt hajkurászod, hogyan lehet magasabb rezgésed/frekvenciád akkor csupán egy hamis piedesztálra akarsz felállni, hogy elmondhasd “bezzeg nekem milyen magas a rezgésem”.

Ezt hagyd abba. A műanyag sámli, amire felállsz, nem olimpiai dobogó. Akkor sem, ha jó érzés becsapni Önmagad, hogy milyen magas már a rezgésed, frekvenciád!

Frekvencia, rezgés, tudatok kapcsolódása - ne a spiriegót tápláld!
Frekvencia, rezgés, tudatok kapcsolódása – ne a spiriegót tápláld!

A tudat és az egyes energiák frekvencia-tartománya a kapcsolódást teszi lehetővé

Erre szolgál, ez a lényege: az együtt-működés vagy éppen az elhatárolódás.

Éppen úgy, ahogy egy rádiót vagy tévét egy bizonyos frekvenciára hangolsz, hogy foghasd az adást, vagy amikor két készülék egy frekvenciára hangolódik, hogy megindulhasson a kommunikáció, akként zajlik ez tudatok esetében is.

De akkor miért érezhetjük úgy, hogy valaki társaságában rossz lennünk más meg feltölt?

A válasz az energiaáramlásban, az energiaminőségben és a saját mag-frekvenciában rejlik

A kapcsolódás során beindul az energiaáramlás, és ez pont olyan, mint amikor két tartályt összekapcsolsz: kiegyenlítődik a szint.

Tehát ha Neked több energiád van, akkor úgy fogod érezni magad, hogy “kimerülsz”, “leszívják az energiáid”, mert a kapcsolat másik oldalán az energiahiányt a Te erőddel pótolja az összekapcsolódás által létrejött rendszer.

Az energiaminőség szintén fontos tényező

Olyan ez, mintha az összekapcsolódott tartályok egyikében ivóvíz, a másikban saras-olajas szennyvíz volna. Ahogy a kettő elkeveredik, a Te vized koszosabb lesz, a másiké tisztább.

A Te energiarendszered koszolódik, a másiké tisztul. Ezért is érezheted utána rosszabbul magad, míg a másik azt veheti észre, hogy “gyógyult a jelenlétedben”.

Mi az a mag-frekvencia?

A mag-frekvencia jelentése az, hogy mindenki saját alapfrekvenciával bír, és ez ideiglenesen áthangolódhat, hogy kapcsolódni tudjon a két tudat. Minél inkább eltávolodik a kapcsolati frekvencia a saját mag-frekvenciádtól, annál inkább úgy érezheted, hogy “kibillenttél az egyensúlyodból” és “eltávolodtál önmagadtól”.

Ha ehhez csökkenő energiaszint és szennyezettebb energiaminőség társul, akkor ez az eltávolodás minden esetben negatív, káros, rossz érzéseket fog generálni.

Ha viszont Te vagy az, akinek a kapcsolódás révén nőtt és tisztult az energiája, akkor pedig pozitív, építő, jó érzések születnek.

1 COMMENT

Comments are closed.