Fedezd fel a lelked célját a Tarot segítségével
Fedezd fel a lelked célját a Tarot segítségével
Megmutatom, hogyan fedezheted fel a lelked célját a Tarot kártyák segítségével.

Megtanulhatod, hogyan kapcsolódhatsz mélyebben az intuíciódhoz, és hogyan hagyhatsz el egy megerősödött és megvilágosodott életet a Tarot kártyák segítségével.

A cikk végére pontosan tudni fogod, hogy mi a lelked célja?

Nos, a Tarot által is találhatsz módot arra, hogy a legmagasabb éneddel szorosan együttműködve felfedezd a lelked célját, és hagyd, hogy az gyönyörű és valószínűleg néha váratlan módon kibontakozzon.

Természetesen megmutatom neked, hogyan használhatod a Tarot kártyád, hogy támogassanak téged ebben a folyamatban.

Beszéljünk a lélek céljáról és arról, hogy mi az

A lélek célja az, amiért itt vagytok ezen a földön és ebben az életben. Ez képviseli mindazokat a leckéket, amiket azért vagytok itt, hogy megtanuljátok, és azt is, hogy mit kell megtanítanotok másoknak.

Fedezd fel a lelked célját a Tarot segítségével
Fedezd fel a lelked célját a Tarot segítségével

Azt hiszem, gyakran az, amit a saját utunk során megtanulunk, az az, amit aztán meg akarunk osztani másokkal. Így tudunk másokat gyógyítani és másoknak segíteni.

A lelki célod igazán mély és alapvető szinten ad irányt

Ez olyan, mint a hivatásod vagy a vezérlőfényed. Ez az, ami minden nap felkelti az embert. Csak felpörögsz és készen állsz az indulásra.

Ez az, ami előrevisz benneteket ezzel az isteni elszántsággal és akarattal. Olyan, mintha nem tudnád nem megtenni.

Az a helyzet, hogy amikor felfedezed a lelked célját, akkor összehangolódsz a legmagasabb erőddel és a kreativitásoddal.

Onnan tudod a legmélyebb vágyaidat megnyilvánítani a világodban

Ez a cél kitágítja a szívedet és az elmédet, megnyitva téged, hogy megtapasztald azt az igazán csodálatos, többdimenziós lényt, aki belül vagy.

Ahogy az évszakok változnak, úgy változik az élet és a célunk is.

Lelki célod az egész életed során, és ez új és más módon fog megnyilvánulni attól függően, hogy éppen hol vagy, és milyen helyzetben vagy a jelen pillanatban.

Néha az, hogy tisztában vagy a lelki céloddal, olyan, mint egy lakmuszpapír vagy egy vezérfonal

Lehet, hogy nehéz döntés előtt állsz, vagy nem vagy biztos benne, hogy merre menj. Ilyenkor a lélek küldetése szupererős, és elkezdi megvilágítani az előtted álló utat.

Amikor kapcsolatban állsz a lélek céljával, látni fogod: “Oké, nos, ha az A utat választom, az nem lesz összhangban. Ha a B ösvényt választom, az nehezebb lesz, de összhangban van.”

Ez nagyon szépen működik, és lehetővé teszi számotokra a tisztánlátást is, ha már összhangban vagytok a célotokkal.

A lélek célja tarot olvasás egy igazán erőteljes élmény

Ez nem csak egy Tarot-olvasás, hanem egy erőteljes élmény, amely arra szolgál, hogy segítsen feltárni lelked céljának rétegeit, hogy minden nap a magasabb éneddel összhangban élhess.

A kezdéshez fogd a Tarot kártyáidat és csukd be a szemed. Csak engedd meg magadnak, hogy először központosítsd, földeld le magad, és kapcsolódj be az univerzális energiába is.

Ennek a szent térnek a megteremtése egy olvasás előtt, különösen egy olyan olvasás előtt, mint a lélek céljának olvasása, nagyon fontos.

Földeld le magad, teremtsd meg ezt a szent teret, és talán még néhány megerősítést vagy szándékot is megfogalmazol, amit akkorra kitűzöl.

Tegye fel az intuíciójának ezeket a kérdéseket. Például: “Milyen aspektusomat fejezem ki?” Kérdezd ezt az intuíciódtól. Hagyd, hogy a kártyák egyszerűen csak egy kis lökést adjanak a helyes irányba, vagy egy lökést, ami segít elmélyülni, de nem csak az egyetlen válasz.

A válasz már benned van. Ha pedig igazán érteni akarod a Tarot üzenetét, akkor gyere és vegyél részt az online Haladó Tarot tanfolyamunkon, ahol Magyarországon eddig sosem oktatott részleteket és a Tarot valódi titkait ismerheted meg!

Dr. Peter T. Sinclair