A Tarot Arkánuma tanfolyam
A Tarot Arkánuma tanfolyam

Online Tarot tanfolyam: Bevezetés a Tarot Arkánumába

Vegyél részt a 21. század egyik legjobb Tarot tanfolyamán, és tanulj meg mindent a Tarot-ról, ami magyarul eddig nem volt elérhető nyilvánosan!

Ha meg szeretnéd tanulni a Tarot kártyák értelmét, a Tarot rendszerét, de eddig nem volt rá időd vagy kitartásod, vagy túl messze vannak a tanfolyamok,

Ha vonzanak a titokzatos, míves Tarot lapok, régóta érzed a hívást, hogy megismerd ezt a különleges rendszer, de eddig nem találtál megfelelő tanfolyamot vagy könyvet,

Ha érzed, tudod, szívtudatossággal akarod jobban megismerni önmagad és a közeljövőt, akkor a Bevezetés a Tarot Arkánumába online tanfolyam Neked való!

Bangkok,Thailand, September 30 : Illustrative Editorial. View of tarot card on the table under candlelight. Dark tone, on September 30, 2017, Bangkok, Thailand.

A Bevezetés a Tarot Arkánumába egy online tanfolyam, és azzal a céllal született, hogy minél többen minél tisztábban és teljesebben megismerjék és megértsék a Tarot titkait, belső rendszerét, logikáját és elsajátíthassák a használatához szükséges alapvető tudást.

Az arkánum latin eredetű szó és annyit tesz: titok. Titoknak pedig az minősül, amiről kevesen tudnak. Azért választottam címként a titok szó, mert valóban egy eddig csupán nagyon szűk kör által ismert tudásanyagot osztok meg.

Miről szól a Tarot tanfolyam?

A Bevezetés a Tarot Arkánumába során

 • megismerheted a Tarot ezidáig legteljesebb történetét, azzal a templommal egyetemben, ahonnan a Nagy Arkánum képeinek többsége származik
 • megtanulhatod a Tarot kirakáshoz szükséges szívtudatosságot
 • megismered a Nagy Arkánum és Kis Arkánum lapjait, azok mélyebb értelmét
 • átadom több mint húsz év tudásanyagának a lapokra vonatkozó titkos jelentését, amit sehol máshol nem olvashatsz vagy hallhatsz
 • megismered az alapvető kirakásokat
 • megismersz egy különleges kirakási technikát, amit nem tanítanak máshol és pontosabb, mint a többi
 • megtanulod, hogyan válassz Tarot kártyát, miként avasd be

összességében elsajátíthatsz mindent, ami a sikeres és eredményes Tarot-használathoz szükséges!

COLspread_grande

Bevezetés a Tarot Arkánumába
Bevezetés a Tarot Arkánumába

A jelentkezéshez írj az info@tauportal.hu címre. Elég a keresztneved és az emailcímed megadni, amire a tudásanyag érkezni fog.

Jelentkezés a Tarot Arkánuma tanfolyamra
Azt az email címet add meg, amivel a tanfolyamon részt szeretnél venni és amit kapcsolattartásra is használsz
ÁSZF: tauportal.hu/aszf Adatvédelmi nyilatkozat: tauportal.hu/adatkezelesi-tajekoztato

Miben más ez a Tarot tanfolyam?

Sokan oktatják a Tarot sokféle tanfolyamon, ám kevesen mondhatják el, hogy több mint húsz éves tudásanyaggal bírnak, saját Tarot-rendszert dolgoztak ki és feltárták a Tarot valódi múltját.

Akadnak, akik „nem akarnak untatni” a Tarot történetével, holott a lapokat nem lehet megérteni teljes mélységükben anélkül, hogy tudnánk, melyik lap miért következik a másik után. A Tarot története olyan, mint a gyógyításban az anatómia, vagy az energetikában a meditáció: elhagyhatatlan alap, ráadásul rendkívül izgalmas utazás!

Mások nagy hangsúlyt fektetnek a spirituális világ „boncolgatására” meg a résztvevők lelkének simogatására, egyfajta terápiás ülésként használva az oktatást. Ezen a tanfolyamon olyan eszközt ismersz meg, amellyel saját magadon segíthetsz!

Haladni akarsz vagy elmerülni az önsajnálatban? Valós tudásra akarsz szert tenni, eljutni saját szívközpontodba, egyé válni önmagaddal a szívtudatosságban? Mert itt megtanulhatod, hogyan juss el a szívtudatosságba (intuíciónak is nevezik), mielőtt belekezdenél egy kirakásba!

photo-1566964912948-24df5c78ee91

Mit kapsz a Tarot tanfolyam által?

A Bevezetés a Tarot Arkánumába online tanfolyamon az alábbiakat kapod meg:

 • minden lecke emailben érkezik, hetente, egy-egy hangzóanyaggal,
 • minden nagyobb leckét követően egy önellenőrző kvízen tesztelheted a tudásod,
 • összesen majdnem hat és fél órányi hangzóanyagot kapsz (6 óra 23 perc és 47 másodperc, hogy pontosak legyünk), hogy bármikor, akár utazás közben is tanulhass,
 • a tanfolyam végén megkapod a 395 oldalas e-könyvet, egyben, ritka, különleges képanyaggal.

Hogyan épül fel a Tarot tanfolyam?

A Bevezetés a Tarot Arkánumába online tudásanyag ezért öt fő fejezetre tagolódik, követve a 78 lapos kártyacsomag fő rendszerét. Az első négy fejezet a Kis Arkánum színeinek megfelelve az alapokat tárgyalja (a Tarot eredete, a Kis és a Nagy Arkánum lapjai és a Tarot használata), az ötödik fejezet pedig a Nagy Arkánum mintájára a Tarot mélyebben rejtező titkaiba enged bepillantást.

Mindegyik részben meg fogod találni a hagyományos értelmezést és leírást, ám mellette a saját, immáron több mint húsz évnyi kutatásom és misztikus munkám gyümölcsét is kézbe veheted. Olyan képeket, összefüggéseket, szövegeket olvashatsz majd, amelyekkel magyar olvasó eleddig szinte bizonyosan nem találkozhatott.

Az online tudásanyag úgy épül fel, hogy mindenki a saját ütemében, saját időbeosztása szerint haladhasson vele. Az egyes alfejezetek végén ellenőrző kérdések várnak, hogy meggyőződhess róla, elsajátítottad az adott szakasz lényegi tartalmát.

italia-2

Mivel gazdagodsz a Tarot tanfolyam által?

A Bevezetés a Tarot Arkánumába online tanfolyamon:

 • megismered a Tarot egész rendszerét,
 • képessé válsz önmagad vagy mások számára kártyát kirakni,
 • helyére kerülhet az önismereted,
 • a mindennapok során bármikor használhatod majd a Tarot kártyát,
 • tiszta tudáshoz jutsz, körítés és porhintés nélkül,
 • azonnali válaszokat kaphatsz anyagiak, párkapcsolat, szerelem, karrier, utazás terén,
 • pozitív irányba változhat az életed,
 • fejlődhet az önbizalmad és az önismereted.

Hogyan tudod elvégezni a Tarot tanfolyamot?

A Bevezetés a Tarot Arkánumába online tudásanyag önfejlesztő tanfolyam, amelyhez a hozzáférést a tanfolyam díjának befizetését követően kapod meg.

Internetkapcsolatra és egy okostelefonra, vagy számítógépre lesz mindössze szükséged hozzá, így az ország, sőt a Föld bármely pontjáról elvégezheted! Természetesen kelleni fog egy Tarot pakli is. Kezdésként a Rider Waite kártyát javaslom, mert ez a legegyszerűbb alapkártya, tökéletes az alapok elsajátításához!

A tanfolyam során kapott tudásanyag a tiéd, így bármikor hozzáférhetsz később is az emailjeidhez, illetve a végén kapott e-könyvhöz.

A jelentkezéshez írj az info@tauportal.hu címre. Elég a keresztneved és az emailcímed megadni, amire a tudásanyag érkezni fog.

Ára: Most a 2021-es Júniusi Akciónk keretében az ára: 24.990 Ft és minden megvásárolt tanfolyam mellé egy ajándék 395 oldalas e-könyv jár!

Ezért pedig közel 6 és fél órányi hanganyagot, egy 395 oldalas, átfogó e-könyvet, húsz évnyi tudásanyagot kapsz, a világ bármely pontján!

2021-es Júniusi Akció 2021.06.30-ig!

A Tarot Tanfolyam ára:
most csupán 24.990 Ft!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt mondták a tanfolyamról a résztvevők

“Átfogó és alapos tudásanyagot kaptam, olyan titkait ismertem meg a tarotnak, amit sehol máshol!” – Szandra

“Mindig érdekelt a Tarot és meg akartam tanulni hiteles forrásból. Nekem bevált, tömény és ütős a tanfolyam, mint a pálinka” – Attila

“Megismertem végre a Tarot eredetét és azokat a misztikus alapokat, amik által önmagamat is megismerhetem, és hamarosan végre másoknak is vethetek Tarot!” – Ibi

64473118_319563138985476_2401711296350257152_n

Az online tudásanyagot Dr. Peter T. Sinclair adja át.

Dr. Peter T. Sinclair a spirituális tudományosság képviselője, aki számára tudomány és spiritualitás tökéletesen összefér. Több mint húsz éve kutatja a tudat, a mágia, a Tarot, a misztika ösvényeit. Saját Tarot rendszert alkotott, emellett egészen újfajta önfejlesztő meditatív módszeren, a TAU-n dolgozik, amely egyesíti magában több tízezer év bevált gyakorlatait és tudásanyagát.

Felnőttképzési törvény hatályossága

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Szakképzési Szabályozási és Intézményirányítási Főosztály állásfoglalása szerint, a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (a továbbiakban: Fktv.) 2020. január 1-jével, illetve 2020. július 1-jével hatályba lépett módosításával kapcsolatosan elmondható, hogy csak olyan tanfolyamok tartoznak az Fktv. hatálya alá, amelyek által a személy egy adott területen képes meghatározott döntésen és a megvalósításon alapuló eredmény elérésére, tehát például a tanfolyam versenyre készít fel, vagy oktatókat képez.

Egyéb órák, tanfolyamok a szabadidő eltöltését célzó, a közérzetet- és életminőséget javító tevékenységeknek minősülnek. A Tarot tanfolyam – a fentiek alapján – nem minősül felnőttképzési tevékenységnek, inkább az érintett személy meglévő készségeinek, képességeinek segítségével megvalósuló, önismeretet segítő tevékenységnek.

Ráadásul a Bevezetés a Tarot Arkánumába tanfolyam nem minősül szervezett oktatásnak, mivel a résztvevők saját tempójukban, saját maguk által tanulnak, így az Fktv. rendelkezései nem vonatkoznak rá.